vecka 22 och 23

Hej!

Nu är det inte många dagar kvar på terminen innan det är dags för ett långt härligt och välförtjänt sommarlov för alla barn. Efter sommarlovet väntar ett nytt spännande äventyr på mellanstadiet. Det har varit roligt att arbeta tillsammans med era fantastiska barn och vi kommer att sakna dem till hösten.

Här kommer terminens sista informationsbrev. Vi håller som bäst på att öva sångerna som ska sjungas på avslutningen i Viby kyrka den 15 juni. Sittningen för Fsk – åk 3 börjar kl. 16.30. Samling ca 10 minuter innan. Efteråt träffar vi gärna alla barn utanför kyrkan för att önska trevlig sommar. Alla elever slutar kl. 12.30 den här dagen och skolbussarna går hem kort där efter.

De sista veckorna kommer vi bland annat att slutföra arbetet med Östergötland. Vår klassresa den 13 juni blir ett trevligt slut på det arbetsområdet. Som jag skrivit tidigare kommer skoldagen att förlängas den dagen. Vi kommer att åka kl. 8.30 från skolan och kommer tillbaka ca kl. 16.00. Jag hoppas att de barn som normalt åker skolskjuts hem har möjlighet att bli hämtade av någon då. Vi tar med oss lunch från skolan. Lunchen består av kycklingsallad, dressing, bröd, frukt och Festis att dricka. Då det är en lång dag får barnen gärna ha med sig lite extra att äta om de vill och även en liten fika går bra att ta med. Senast fredagen den 9 juni vill vi att alla har med sig en matlåda, bestick och vattenflaska (namnat) då alla får ansvara för sin egen matsäck under resan. En ryggsäck kan därför vara bra att ha utflyktsdagen. Vid Rökstenen finns möjlighet att köpa glass så om man vill ha med en glasspeng är det ok. Vi hoppas på fint väder och en härlig dag tillsammans!

Nästa vecka, onsdagen den 8 juni är det dags för vår Info/Trivselkväll. Vi vill gärna att de som inte lämnat lappen om deltagande gör det. Förhoppningsvis är sommarvädret tillbaka så att vi kan njuta av en varm och solig kväll tillsammans efter informationsmötet i klassrummet.

Nästa vecka är det bra om alla tar med sig två namnade påsar. En att bära hem saker i och en att förvara saker i som ska vara kvar till åk 4.

Till sist vill vi som arbetat i klass 3 tacka för ett gott samarbete under terminen och önska er alla en riktigt skön sommar!

Vänliga hälsningar Linda och Anita

 Leave a Reply