vecka 21

Hej!

Oj vad fort tiden går nu! Den här korta veckan har vi jobbat på med bland annat forntiden, bråktal i matematik och klockan på engelska. Vi har börjat lite smått med arbetet kring Östergötland och det kommer vi fortsätta med nästa vecka också. Vi arbetar med kartan, var i Sverige Östergötland ligger, vilka landskap som gränsar till Östergötland, de största städerna och sjöarna, landskapsblomma, landskapsdjur m.m. Sen ska vi läsa mer om de platser vi ska besöka på vår klassresa 13 juni.

I dag har barnen med sig en ny engelskaläxa hem. Vi har skrivit och jobbat med den i skolan och hemma övar barnen vidare med att muntligt berätta om ”sin dag”. Ex. I Wake up at 6 o´clock. I eat breakfast at 7 o´clock. Läxan är till fredag 2 juni.

På måndag 29 maj är det studiedag.

Önskar er alla en skön helg!

Hälsningar Linda

 

 Leave a Reply