Vecka 19

Hej!

Veckorna rullar på i en väldig fart nu känns det som. Nästa vecka börjar vi med utvecklingssamtalen. Barnen fick med sig en lapp hem i onsdags med den tid ni är välkomna. Vi träffas utanför klassrummet.

I tisdags var det Fritidshemmens dag och det uppmärksammades på skolan genom att Fritids bjöd in alla elever till ”Hela skolans Fritids”. Det var väldigt uppskattat av eleverna och de fick blad annat hoppa hoppborg, bli ansiktsmålade m.m. Hela 16 olika stationer fanns det att gå runt på.

På tisdag får vi besök av en tandsköterska. Hon kommer till oss lektionen efter idrotten.

På onsdag eftermiddag är det Öppet Hus kl. 16-18 för er som är nyfikna på Nationella proven. Välkomna!

Om det är någon som har läseboken ”Nyckeln till skatten” hemma, ber vi er att ta med den tillbaka till skolan igen. Vi saknar några ex och tänker att de kanske har blivit kvar hemma eftersom vi har haft läxa i dem.

Nästa veckas läxa är en engelskaläxa. Barnen ska träna på att svara på frågor både muntligt och skriftligt samt att skriva om sin familj på engelska. Vi har övat i skolan och kommer att öva mer även nästa vecka. På fredag kommer det bli ett skriftligt förhör och ett muntligt parvis.

Ha det gott i helgen!

Hälsningar LindaLeave a Reply