vecka 18

Hej!

Hoppas att ni hade en skön Valborgshelg och att ni kunde njuta av det härliga vädret. Nu är det redan fredag igen och här kommer veckans information.

I onsdags fick barnen hem två viktiga lappar. En inbjudan till föräldramöte/trivselkväll torsdagen den 8/6 och en inbjudan till utvecklingssamtal under v.20-22. Vi vill gärna få tillbaka lappen med samtalstider redan på måndag den 8/5 så att vi kan fördela tiderna till er i god tid. Vår förhoppning är att många av er har möjlighet att komma under skoltid.

Mats hälsar att idrottslektionerna kommer att vara utomhus framöver om vädret tillåter. Så tänk på att gympapåsen behöver innehålla utekläder och uteskor om vi inte meddelar något annat.

Vi vill påminna er som har barn på Fritids att meddela dem när det blir förändringar i schemat. Vi har påmint barnen att det är viktigt att de säger till någon på Fritids om de till exempel följer med någon hem efter skolan och de egentligen skulle varit där. Det händer ganska ofta att det saknas barn vid samlingen efter skolan och det tar tid för Fritidspersonalen att ta reda på var de är.

Välkomna på Öppet Hus!                                                                                                                                              Vill också påminna er om att ni är välkomna på Öppet Hus i klassrummet onsdagen den 17/5 kl. 16.00 – 18.00 för att tillsammans med ert barn sitta ner och titta på de Nationella proven. Anita och jag kommer finnas där i fall ni har frågor och det kommer finnas något gott att fika på. Välkomna!

På tisdag 9/5 är det Fritidshemmens Dag. Fritids har bjudit in alla skolans elever att fira detta och Fsk – åk 3 kommer att fira dagen efter lunch. Det kommer bland annat finnas olika aktiviteter att testa på som airhockey, spågumma och ansiktsmålning mm.

Tisdagen den 13/6 planerar vi att åka på klassresa. Vi kommer att besöka Rökstenen, Tåkern, Omberg och Alvastra klosterruin. Vi åker buss och har med oss matsäck från skolan. Det är helt ok att ta med egen matsäck, men vi vill gärna att ni meddelar oss det i så fall så vi kan avboka portionen i skolköket. Det som kan vara bra att veta är att skoldagen kommer att bli förlängd och att sluttiden blir cirka kl. 16.00.

Läxor vecka 19:

Engelska text och glosor.

Nya uppdrag på Nomp

 

Trevlig helg!

Hälsningar LindaLeave a Reply