Vecka 12

Hej!

Oj vad fort veckorna rullar på. Påsklovet vecka 15 närmar sig med stormsteg.

Vi har fortsatt med de muntliga delarna av nationella provet och nu har alla elever fått göra dem. I går torsdag gjorde vi det första skriftliga provet i matematik. När alla delar är gjorda och vi sammanställt resultatet kommer vi att bjuda in er föräldrar till en ”Öppet-hus eftermiddag/kväll” då barnen kan visa och berätta om  de olika provdelarna för er. Jag återkommer med datum lite längre fram. Ni kommer även att bli inbjudna till utvecklingssamtal när vi är klara med proven.

Nästa vecka kommer jag (Linda) att vara ledig tisdag, onsdag (=studiedag), torsdag och fredag. Jag ska åka till London tillsammans med fler kollegor i Mjölby kommun och gå en utbildning i Mentoring coaching. I stället för mig kommer Pia och Åsa att vara i klassen.

På fredagen innan påsklovet kommer ”Klasskampen” att äga rum. Representanter från klasserna tävlar då i ”På minuten-lekar”. Vi kommer att öva på grenarna innan och sedan får barnen anmäla sitt intresse om de vill vara med. Det kommer att behövas en representant och en reserv till varje gren. Om någon/några vill bidra med ett pausnummer får de gärna göra det. Förra året var det några som till exempel dansade och sjöng. Pausunderhållning anmäls till Anita senast fredag nästa vecka.

Trevlig helg!

Hälsningar Linda

 Leave a Reply